Tilbake til Afghanistan

Den russiske utgiveren Noviy Disk har kunngjort 9th Company: Roots of Terror, fra Pacific Storm-skaperne Lesta Studio. Dette actionfokuserte strategispillet er basert på virkelige hendelser, og følger en gruppe sovjetiske soldater i den blodige Afghanistan-krigen.

Det hele starter i en øvingsleir i Uzbekistan, og avsluttes på fjelltoppen «Hill 3234» hvor 39 menn fra det niende kompaniet i det 345. luftbårne regimentet klarte å forsvare seg mot fire hundre Mujahedin-soldater.

I løpet av spillets gang får du utforske tolv unike og detaljerte områder i Afghanistan. Vi loves også en ikke-lineær oppdragsstruktur hvor du selv får velge hvilke oppdrag du vil utføre.

Totalt får vi over åtti ulike typer enheter, som alle skal oppføre seg på en realistisk måte. Spillet fokuserer også på moral, og om du gjør dårlige valg vil soldatene dine reagere på disse.

Ellers loves avansert 3D-grafikk med tung bruk av fysikk, noe som blant annet sikrer at bygninger og mekaniserte enheter får realistiske skader. 9th Company: Roots of Terror er ventet ferdigutviklet i løpet av andre kvartal 2008, men det er ikke klart om det har fått noen distributør i vår del av verden.

9th Company: Roots of Terror

Windows
Slippdato: Andre kvartal 2008
Sjanger: Strategi
Utvikler: Lesta Studios
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen