Utvider verden

Utvider verden

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det drypper mer innhold ut av Firaxis til de Civilization-glade massene. Først kom de mongolske hordene og nå er fire nye kart tilgjengelig for digital nedlasting.

Kartpakken, som har fått navnet The Cradle of Civilization, kan kjøpes via Steam for 8 euro. Denne inneholder kartene Mesopotamia, Americas, Asia og Mediterranean. Hvert kart kan også kjøpes separat for 3 euro.

Kartene kan spilles med sivilisasjoner som passer til regionen, eller de kan spilles med tilfeldige sivilisasjoner. Alle kartene kan åpnes i spillets World builder og her kan spilleren designe egne scenarier.

Middelhavskartet fokuserer på fremveksten av bystater som grekerne og fønikerne, og senere romerne og perserne. Amerikakartet legger vekt på de gamle sivilisasjonene som vokste ut av jungelene fra Mexico til Peru. Asiakartet tar for seg området mellom Indus-elva i vest og Huang He-elva i øst. Mesopotamiakartet gir deg muligheten til å utforske områdene mellom Nilen i vest, og Eufrat og Tigris i øst.

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen