Lanserer støysvak Xbox

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Som kan se er kabinettet betraktelig større enn originalen.
Som man kan se er kabinettet betraktelig større enn originalen.

Om du er en av dem som tyr til øreplugger hver gang du skal kose deg med Xbox-en din, har det endelig kommet et alternativ til å mure den inn i veggen. Firmaet Quiet PC tilbyr nå spesialtilpassede 360-konsoller som de bygger inn i Lian Li-kabinettet XB-01BM.

Originalt kjører Xbox-en med to 80 mm vifter som produserer rundt 48dB støy. Dette har firmaet løst ved å erstatte de to viftene med én 120 mm vifte montert på anti-vibrasjonsknotter. Resultatet skal ifølge firmaet selv være "svært imponerende".

Som man kan se er kjøleløsningen vesentlig forskjellig fra originalen.
Vesentlig forskjellig kjøleløsning fra originalen.

Siden Xbox-ens virkelige bråkebøtte ofte er DVD-stasjonen, har firmaet valgt å pakke denne inn i silikon, samt montere den på anti-vibrasjonsmatter. Alle forbedringene til tross, firmaet vil ikke garantere at all lyd forsvinner – kun at den blir betraktelig lavere.

Prisene starter på ca 2900,- for Arcade-utgaven, og kjøpes fra Quietpc.com.
Alternativt kan du gjøre jobben selv, kabinettet er også tilgjengelig for enkeltsalg fra kr 1100. Naturligvis må du da selv stille med eventuell silikon og anti-vibrasjonsmateriell.

(Kilde: reghardware.co.uk)

Microsoft Xbox 360 Premium

Microsoft Xbox 360 Arcade

Kommentarer (58)

Forsiden akkurat nå

Til toppen