Stjernekrig og Hip Hop til PSP

Star Wars: Battlefront ble godt mottatt når det ble lansert i fjor høst, og at oppfølgeren er under utvikling er ingen hemmelighet. Litt mer overraskende er det derimot at Star Wars: Battlefront II blir tilgjengelig også på PSP. Hendig for deg som ikke klarer å sitte stille, men samtidig vil kjempe som en ærefull opprørssoldat. Spillet vil skilte med at du kan ta i bruk det velkjente lyssverdet, fly jagere (Tie Fighters) i det mørkeste verdensrom og sprade rundt på dommedagsvåpenet Dødsstjernen.

50 Cent: Bulletproof, med den velkjente artisten i hovedrollen, vil også komme ut på PSP. Stjernen blir utsatt for bakvaskelser og konspirasjoner. Vi kan derfor forvente at 50 Cent vil slå hardt tilbake mot sine motstandere, og neppe kun med rent verbale midler. Gled deg til Eminem og Dr. Dre sine gjesteopptredener, samt gode og mange lydspor for dere som liker Hip Hop.

50 Cent: Bulletproof virker å passe perfekt for aspirerende gangstergamere der ute, i den grad disse finnes. Har du ikke PSP sier du? Slapp av, spillet blir også tilgjengelig på PlayStation 2 og Xbox.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen