FEATURE: Dere har kåret de beste spillene fra 2014

Feature Lesernes spillfavoritter

Dere har kåret de beste spillene fra 2014

Førsteplassen vil sannsynligvis overraske deg.

Etter over 1600 stemmer er det på tide å avsløre hvilke av 2014-spillene dere likte aller best. 

I tilsvarende leserkåring i 2013 var det The Last of Us som tok den overlegne førsteplassen, etterfulgt av Grand Theft Auto V og Dota 2.

Også i år plukket redaksjonen i Gamer.no ut 40 spill vi anså som de viktigste, beste eller største utgivelsene fra i fjor, men leserne stod naturligvis fritt til å velge et helt annet spill ved å fylle ut et tomt felt i avstemningsmodulen som har ligget ute siden 6. januar.

Fikk du meg deg redaksjonens favoritter fra 2014?

Her er listen over de 20 spillopplevelsene leserne av Gamer.no likte best fra 2014:

20. Forza Horizon 2 (17 stemmer)

Forza Horizon 2 foregår i en åpen verden og omtales som et paradis for bilelskere. Her får du en bunnsolid opplevelse, med et variert utvalg bilder og en blanding av arkadeaktige sjangertrekk. Det er alltid noe å gjøre i dette bilspillet, og det er en fryd å kjøre som man vil, nesten hvor man vil.

Les anmeldelsen av Forza Horizon 2 på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Forza Horizon 2 »

17. Wasteland 2 (20 stemmer)

Mange med et hjerte for isometriske rollespill hadde høye forventninger til Wasteland 2. Da spillet endelig kom fikk vi en frisk miks av seriøse og tidvis ganske tunge tema, blandet sammen med en dose svart humor. Utviklerne har holdt seg tro mot gamle rollespilloppskrifter, samtidig som de har modernisert kampsystemet og presentasjonen.

Les anmeldelsen av Wasteland 2 på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Wasteland 2 »

17. Titanfall (20 stemmer)

Titanfall fikk tittelen «skytespillenes nye konge» av vår anmelder i mars i fjor. Dette er et actionpakkket skytespill, en intens spillopplevelse som setter spilleren i førersete og klampen i bånn fra første stund. Kampene foregår i et stort og tidvis fargerikt univers, hvor alt fra skytefølelsen til måten man beveger seg på er gjennomført med eleganse og presisjon.

Les anmeldelsen av Titanfall på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Titanfall »

17. Assassin's Creed Unity (20 stemmer)

Siste kapittel i Assassin's Creed-serien tar oss med til Paris under den franske revolusjonen, og opplevelsen er underholdende helt til rulleteksten kommer. Unity er på sitt aller beste når man skal jakte på og ta livet av en av de mange fiendene. Den åpne strukturen gjør at man ikke lenger løper på skinner mot et mål, og historien er blant det bedre i serien.

Les anmeldelsen av Assassin's Creed Unity på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Assassin's Creed Unity »

16. Bayonetta 2 (22 stemmer)

Bayonetta 2 representerer det ypperste innen actionspill, og er et spill du blir andpusten av. Spillmekanikken er sylskarp og spillet gir deg hele tiden utfordringer som tvinger deg til å tenke på nye måter i en kampsituasjon. Det er en deilig følelse av eskalering gjennom hele opplevelsen, at ting blir større, farligere og mer dramatisk for hvert minutt. 

Les anmeldelsen av Bayonetta 2 på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Bayonetta 2 »

15. The Wolf Among Us (23 stemmer)

Historien om Fabletown og Bigby Wolf har allerede blitt nøye fortalt i tegneserien Fables. Telltale har likevel klart å lage en helt egen fortelling som ikke bare passer perfekt inn i universet, men også utvider det på en god måte. Vi får servert et engasjerende mordmysterie, og spilleren får en følelse av at han har mye å si for hvordan historien utspiller seg.

Les anmeldelsen av The Wolf Among Us på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på The Wolf Among Us »

14. Wolfenstein: New Order (32 stemmer)

Wolfenstein: New Order er kanskje årets største overraskelse. Dette er et knallgodt førstepesons skytespill satt i et fascinerende univers, med massevis av kule oppdrag, herlig nivådesign og mye humor. I tillegg ser det svært lekkert ut. Våpenfølelsen og våpenutvalget er glimrende og et helsesystem vi ikke har sett på denne siden av Half-Life 2 runder av pakka.

Les anmeldelsen av Wolfenstein: New Order på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Wolfenstein: New Order »

12. Divinity: Original Sin (37 stemmer)

Divinity: Original Sin tar oss tilbake til rollespillenes glansdager, med sjel, humor og sjarm i bøtter og spann. Spillet er som skapt for flerspiller og samarbeid, der partneren kontrollerer halvparten av gruppa og kan være så langt unna han bare vil i den store verdenen. Stemningen er rett og slett i toppklasse, også takket være et særdeles godt lydspor.

Les anmeldelsen av Divinity: Original Sin på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Divinity: Original Sin »

12. Alien: Isolation (37 stemmer)

Dette er Alien-spillet du har ventet på; en nervepirrende og nådeløs opplevelse hvor stemningen i Ridley Scotts klassiker er fanget på utmerket vis. Spillet glitrer som mest når alle gameplay-elementene spiller på lag og konspirerer om å iscenesette noen ordentlig intense øyeblikk, preget av følelser som martrende frykt, rådvillhet og panikk.

Les anmeldelsen av Alien: Isolation på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Alien: Isolation »

11. South Park: The Stick of Truth (48 stemmer)

Med The Stick of Truth har utviklerne klart å skape et spill som på ingen måte står tilbake for sitt opphav. Du bombarderes med vitser, obskøniteter og politisk ukorrekte situasjoner og det aller meste er humoristisk gull. Rollespillet er tidvis selvbevisst på sin sjanger og klarer å balansere harselasen slik at det blir morsomt uten at vi føler at interessene våre blir tråkket på. 

Les anmeldelsen av South Park: The Stick of Truth på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på South Park: The Stick of Truth »

10. Super Smash Bros. for Wii U (62 stemmer)

Dette er et festspill uten like. I Super Smash Bros. kan opp til åtte spillere skape kaos ved å utforde hverandre samtidig, og nivåene man slåss i er så varierte at man ikke oppdager alle finurlighetene før man har spilt mange, mange timer. Mekanikkene er som alltid bunnsolide. Takket være tilpasningsmulighetene kan du skape akkurat den slåsskampen du vil.

Les anmeldelsen av Super Smash Bros. for Wii U på Gamer.no »
Se skjermbilder og finn beste pris på Super Smash Bros. for Wii U »

9. World of Warcraft: Warlords of Draenor (69 stemmer)

Man skulle ikke tro at det allerede har gått over ti år siden World of Warcraft ble lansert. Det er imponerende hvordan MMO-spillet har utviklet seg over tid, og Warlords of Draenor er kanskje den beste utvidelsespakken av dem alle. Utviklerne har gitt oss en base vi kan bygge selv, nye områder, monstre, og strømlinjeformet klassene og spillets funksjoner.

Les førsteinntrykket av World of Warcraft: Warlords of Draenor »
Se skjermbilder og finn beste pris på World of Warcraft: Warlords of Draenor »

8. Hearthstone: Heroes of Warcraft (71 stemmer)

Blizzard har trollbundet en hel spillverden med sitt morsomme og dype samlekort spill basert på Warcraft-universet. Det er lett å lære, men bak teppet skjuler deg seg et komplekst virvarr av muligheter og herlig galskap. Utfordringen er å sette sammen en kortstokk som både utfyller hverandre og beseirer motstanderens. Og du verden så moro det er!

Les anmeldelsen av Hearthstone: Heroes of Warcraft »
Se skjermbilder og finn beste pris på Hearthstone: Heroes of Warcraft »

6. Middle-earth: Shadow of Mordor (77 stemmer)

Middle-Earth: Shadow of Mordor bør oppleves av alle som tørster etter et sandkassespill med en vri; et Nemsis-system som gjør at orkene som dreper deg blir forfremmet, og husker deg til neste gang. Et velfungerende kampsystem med flere gode grep, trekker også opp, og gjør at kampene ikke føles monotone og spenningsløse. 

Les anmeldelsen av Middle-earth: Shadow of Mordor »
Se skjermbilder og finn beste pris på Middle-earth: Shadow of Mordor »

6. Dark Souls II (77 stemmer)

Utfordrende Dark Souls II fikk utrolige 10 av 10 i anmeldelsen på Gamer.no i fjor. Dette er spillet for dem som gladelig tar imot pryl om igjen og om igjen, så lenge det finnes håp om å vinne til slutt. Tålmodigheten blir satt på prøve på en helt ny måte, men tilfredstillelsen av å mestre det hele er euforisk og kampsystemet er perfekt tilpasset og læringskurven er god.

Les anmeldelsen av Dark Souls II »
Se skjermbilder og finn beste pris på Dark Souls II »

5. Mario Kart 8 (79 stemmer)

Mario Kart 8 er slående vakkert, og tilbyr timesvis med underholdning i alle retninger enten man spiller på nett eller mot kamerater i sofaen. Spillets nyvinning, anti-gravitasjon, har liten innflytelse på selve kjøreopplevelsen, men det er kult å se fosser som faller oppover eller slott som står opp-ned under/over hodet ditt.

Les anmeldelsen av Mario Kart 8 »
Se skjermbilder og finn beste pris på Mario Kart 8 »

4. Far Cry 4 (107 stemmer)

Far Cry 4 er, som sin forgjenger, en enorm lekegrind som vekker utforskeren i deg. Du rekker knapt å gjøre ferdig en aktivitet før den neste stikker nesa opp over horisonten. Hvis du ser noe interessant i horisonten er det bare å løpe, fly eller kjøre dit for å oppdage nye hemmeligheter. Det er eventyr hvor enn du snur deg i de snøkledde områdene i Kyrat.

Les anmeldelsen av Far Cry 4 »
Se skjermbilder og finn beste pris på Far Cry 4 »

3. Destiny (107 stemmer)

Mange mener mye om det siste storspillet fra Bungie. Historien, stemmeskuespillet og oppdragene kunne vært bedre, men skytemekanikkene sitter som støpt, letingen etter nytt utstyr er altoppslukende og jevnlige oppdateringer gjør opplevelsen stadig bedre. Spillet er på sitt aller beste når du sammen med andre overvinner de aller tøffeste sjefskampene.

Les anmeldelsen av Destiny »
Se skjermbilder og finn beste pris på Destiny »

2. Dragon Age: Inquisition (198 stemmer)

Det tredje spillet i den mørke fantasyserien er et storslått rollespilldrama som bare Bioware kan lage. Dragon Age: Inquisition griper fatt i deg fra første stund, og slipper ikke taket før du har vært med på et spennende, involverende og langt eventyr. Den enorme verdenen og de mange personlighetene du møter gjør at du knapt trenger å kjøpe deg noen andre spill med det første.

Les anmeldelsen av Dragon Age: Inquisition »
Se skjermbilder og finn beste pris på Dragon Age: Inquisition »

1. Banished (340 stemmer)

Banished er et av flere perfekte eksempler på det nye PC-spillmarkedet og hvorfor det er så kult. Og det byr på alt som gjør denne typen strategispill herlig å spille: Det er utfordrende, vanedannende og det gir deg stor frihet til å lage akkurat det middelaldersamfunnet du ønsker. Om du først blir hektet kan vi garantere at du vil bruke mange herlige timer på å temme spillets nådeløse ødemark.

Les anmeldelsen av Banished »
Se skjermbilder og finn beste pris på Banished »

Enig eller uenig med listen? Bruk gjerne kommentarfeltet til å fortelle oss hvilket spill du husker best fra 2014.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Far Cry 4 PS3

Destiny PS4

Middle-earth: Shadow of Mordor PS3

Dark Souls II PS3

World of Warcraft: Warlords of Draenor Mac

Hearthstone: Heroes of Warcraft Mac

Assassin's Creed Unity XOne

South Park: The Stick of Truth Windows

Titanfall XOne

Titanfall X360

Titanfall Windows

Wasteland 2 Mac

Wasteland 2 Windows

Dragon Age: Inquisition Windows

Assassin's Creed Unity PS4

Banished Windows

Assassin's Creed Unity Windows

South Park: The Stick of Truth X360

Bayonetta 2 Wii U

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPad

The Wolf Among Us Windows

Middle-earth: Shadow of Mordor XOne

The Wolf Among Us PS4

Dark Souls II Windows

The Wolf Among Us XOne

Far Cry 4 PS4

The Wolf Among Us X360

Far Cry 4 XOne

The Wolf Among Us Android

Destiny X360

The Wolf Among Us iPad

Dragon Age: Inquisition X360

The Wolf Among Us iPhone

Forza Horizon 2 X360

The Wolf Among Us Mac

South Park: The Stick of Truth PS3

The Wolf Among Us: Episode 1 PS3

World of Warcraft: Warlords of Draenor Windows

The Wolf Among Us Vita

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows

Wolfenstein: The New Order PS4

Hearthstone: Heroes of Warcraft Android

Wolfenstein: The New Order Windows

Middle-earth: Shadow of Mordor PS4

Wolfenstein: The New Order PS3

Middle-earth: Shadow of Mordor Windows

Wolfenstein: The New Order XOne

Middle-earth: Shadow of Mordor X360

Wolfenstein: The New Order X360

Dark Souls II X360

Wolfenstein: New Order

Mario Kart 8 Wii U

Divinity: Original Sin Windows

Far Cry 4 Windows

Divinity: Original Sin Mac

Far Cry 4 X360

Divinity: Original Sin Linux

Destiny PS3

Alien: Isolation PS3

Destiny XOne

Alien: Isolation PS4

Dragon Age: Inquisition XOne

Alien: Isolation XOne

Dragon Age: Inquisition PS4

Alien: Isolation X360

Dragon Age: Inquisition PS3

Alien: Isolation Windows

Super Smash Bros. for Wii U Wii U

Forza Horizon 2 XOne

Far Cry 4 PS3 PS3 PS4 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-

Destiny PS4 PS4 PS3 XOne X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

På lager 95,-
Nedlasting 192,-
På lager 199,-
Ikke på lager 337,-

Middle-earth: Shadow of Mordor PS3 PS3 Windows PS4 XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 95,-
På lager 174,-
På lager 179,-
På lager 188,-

Dark Souls II PS3 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

World of Warcraft: Warlords of Draenor Mac Mac Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Hearthstone: Heroes of Warcraft Mac Mac iPad Windows Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Assassin's Creed Unity XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-

South Park: The Stick of Truth Windows Windows PS3 X360 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

På lager 189,-
På lager 219,-
Ukjent lagerstatus 220,-
Nedlasting 279,-

Titanfall XOne XOne Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mars 2014
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Ikke på lager 71,-
På lager 99,-
Nedlasting 106,-
På lager 129,-

Titanfall X360 X360 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. april 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 27,-
På lager 75,-
Nedlasting 115,-
På lager 199,-

Titanfall Windows Windows XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 10,-
På lager 79,-
Nedlasting 83,-

Wasteland 2 Mac Mac Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. september 2014
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: inXile Entertainment

Wasteland 2 Windows Windows Mac XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: inXile Entertainment

Beste priser

På lager 229,-
Nedlasting 383,-

Dragon Age: Inquisition Windows Windows XOne X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

Nedlasting 67,-
På lager 98,-
På lager 199,-

Assassin's Creed Unity PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-
Nedlasting 192,-
På lager 198,-
På lager 209,-

Banished Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. februar 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Shining Rock Software
 • Utvikler: Shining Rock Software

Assassin's Creed Unity Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft Entertainment
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

Nedlasting 149,-
Nedlasting 230,-
Forventet lagerdato 251,-
Nedlasting 279,-

South Park: The Stick of Truth X360 X360 Windows PS3 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 7,-
Ukjent lagerstatus 199,-

Bayonetta 2 Wii U Wii U Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Platinum Games

Beste priser

Ikke på lager 191,-
På lager 319,-
På lager 328,-
Forventet lagerdato 340,-

Hearthstone: Heroes of Warcraft iPad iPad Mac Windows Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

The Wolf Among Us Windows Windows iPad iPhone Mac PS3 Vita X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Nedlasting 37,-
Nedlasting 170,-

Middle-earth: Shadow of Mordor XOne XOne Windows PS4 PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 189,-
På lager 198,-
Forventet lagerdato 203,-
På lager 495,-

The Wolf Among Us PS4 PS4 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Dark Souls II Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. april 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Nedlasting 95,-

The Wolf Among Us XOne XOne iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: November 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

Ikke på lager 51,-
På lager 98,-

Far Cry 4 PS4 PS4 PS3 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 148,-
På lager 179,-
På lager 198,-
Ikke på lager 199,-

The Wolf Among Us X360 X360 iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Far Cry 4 XOne XOne PS3 PS4 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 179,-
På lager 198,-
Forventet lagerdato 213,-
Nedlasting 226,-

The Wolf Among Us Android Android iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Destiny X360 X360 PS3 XOne PS4 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 41,-
På lager 95,-
Nedlasting 96,-
På lager 199,-

The Wolf Among Us iPad iPad iPhone Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Dragon Age: Inquisition X360 X360 Windows XOne PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

På lager 199,-

The Wolf Among Us iPhone iPhone iPad Mac PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Forza Horizon 2 X360 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Microsoft Game Studios
 • Utvikler: Sumo Digital

Beste priser

Nedlasting 279,-
Nedlasting 384,-
Ukjent lagerstatus 438,-

The Wolf Among Us Mac Mac iPad iPhone PS3 Vita Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

South Park: The Stick of Truth PS3 PS3 Windows X360 XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. mars 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: Obsidian Entertainment

Beste priser

På lager 149,-
På lager 159,-

The Wolf Among Us: Episode 1 PS3 PS3 Mac Windows X360 iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. oktober 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Beste priser

På lager 189,-
Nedlasting 221,-
Ukjent lagerstatus 422,-

World of Warcraft: Warlords of Draenor Windows Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

Ikke på lager 5,-
Ikke på lager 10,-

The Wolf Among Us Vita Vita iPad iPhone Mac PS3 Windows X360 Android Android XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 8. juli 2014
 • Plattform: PlayStation Vita
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Hearthstone: Heroes of Warcraft Windows Windows iPad Mac Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Wolfenstein: The New Order PS4 PS4 PS3 XOne X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Ikke på lager 91,-
På lager 179,-
På lager 199,-

Hearthstone: Heroes of Warcraft Android Android iPad Mac Windows iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 15. desember 2014
 • Plattform: Android
 • Utgiver: Blizzard Entertainment
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Wolfenstein: The New Order Windows Windows PS4 PS3 XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Nedlasting 89,-
På lager 139,-
Nedlasting 191,-

Middle-earth: Shadow of Mordor PS4 PS4 Windows XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 3. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 178,-
Forventet lagerdato 213,-
Ikke på lager 249,-
På lager 495,-

Wolfenstein: The New Order PS3 PS3 PS4 XOne X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Ikke på lager 499,-

Middle-earth: Shadow of Mordor Windows Windows PS4 XOne PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

Nedlasting 78,-
Ukjent lagerstatus 155,-

Wolfenstein: The New Order XOne XOne PS4 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Beste priser

Forventet lagerdato 299,-

Middle-earth: Shadow of Mordor X360 X360 Windows PS4 XOne PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Warner Bros.
 • Utvikler: Monolith Productions

Beste priser

På lager 179,-
På lager 445,-
Forventet lagerdato 485,-

Wolfenstein: The New Order X360 X360 PS4 PS3 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. mai 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: MachineGames

Dark Souls II X360 X360 PS3 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. mars 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: From Software

Beste priser

På lager 95,-
Ikke på lager 299,-

Wolfenstein: New Order

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

Ikke på lager 299,-

Mario Kart 8 Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. mai 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

På lager 388,-
Ikke på lager 425,-
På lager 459,-
På lager 459,-

Divinity: Original Sin Windows Windows Mac Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2014
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Larian Studios

Beste priser

Nedlasting 192,-

Far Cry 4 Windows Windows PS3 PS4 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 239,-
Nedlasting 279,-

Divinity: Original Sin Mac Mac Windows Linux XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2014
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: Larian Studios

Far Cry 4 X360 X360 PS3 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 18. november 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Divinity: Original Sin Linux Linux Windows Mac XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. juni 2014
 • Plattform: Linux
 • Utvikler: Larian Studios

Destiny PS3 PS3 XOne PS4 X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 21,-
Ikke på lager 47,-
På lager 95,-
På lager 149,-

Alien: Isolation PS3 PS3 PS4 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

Ikke på lager 7,-
På lager 95,-
På lager 249,-

Destiny XOne XOne PS3 PS4 X360 X360 PS3 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision
 • Utvikler: Bungie

Beste priser

Ikke på lager 91,-
Nedlasting 288,-
Ikke på lager 337,-
Forventet lagerdato 341,-

Alien: Isolation PS4 PS4 PS3 Windows X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 395,-

Dragon Age: Inquisition XOne XOne Windows X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

På lager 120,-
På lager 195,-
På lager 199,-

Alien: Isolation XOne XOne PS3 PS4 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 95,-
Forventet lagerdato 209,-
På lager 226,-

Dragon Age: Inquisition PS4 PS4 Windows XOne X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

Nedlasting 96,-
På lager 178,-
På lager 198,-
På lager 199,-

Alien: Isolation X360 X360 PS3 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

Nedlasting 38,-
På lager 95,-
På lager 99,-
På lager 179,-

Dragon Age: Inquisition PS3 PS3 Windows XOne X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. november 2014
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: EA Games
 • Utvikler: BioWare Corp.

Beste priser

På lager 95,-
Nedlasting 96,-
På lager 119,-
På lager 199,-

Alien: Isolation Windows Windows PS3 PS4 X360 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. oktober 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Sega
 • Utvikler: Creative Assembly

Beste priser

På lager 39,-

Super Smash Bros. for Wii U Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. november 2014
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utvikler: Nintendo

Beste priser

Forventet lagerdato 422,-
På lager 448,-
På lager 448,-
Ikke på lager 448,-

Forza Horizon 2 XOne XOne X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. september 2014
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Microsoft Game Studios
 • Utvikler: Playground Games

Beste priser

Nedlasting 249,-
Forventet lagerdato 264,-
På lager 299,-
Ikke på lager 499,-

Kommentarer (43)

Forsiden akkurat nå

Til toppen