I Devil May Cry 5 kan du bruke ekte penger for å oppgradere figuren din

– Du bør ha muligheten til å spille slik du vil, sier utvikleren.

Tokyo Game Show 2018 gikk av stabelen i helgen, og Capcom benyttet anledningen til å vise frem mer av Devil May Cry 5. GJennom en kort demo fikk fremmøtte en smakebit på hva spillet har å by på, som skyting, sverdkamp og mikrotransaksjoner.

De som vil kan betale for å låse opp nye egenskaper tidlig i spillet.
Capcom

Under sin gjennomspilling oppdaget en representant for Gamespot en butikk, kalt Divinity Statue, hvor man kan bruke opptjente orbs for å oppgradere figuren sin. Orbs får man gjennom kamp og utforsking i spillet, men man kan også kjøpe dem når som helst for ekte penger.

– For å gi spillere valgfrihet

På spørsmål om mikrotransaksjoner i Devil May Cry 5, fortalte spillsjef Hideaki Itsuno at muligheten er der for å gi spillere større valgfrihet.

– Hvis de har lyst til å spare tid og bare kjøpe alt med én gang, kan de gjøre det. På den annen side syns jeg ikke at man trenger å skaffe seg alle egenskapene. Du bør kunne spille akkurat slik du har lyst til, sa Itsuno.

Ifølge spillsjefen vil evner man kan låse opp variere i styrke og pris. Spillere som ikke vil åpne lommeboken kan enten kjøpe flere av de lettere evnene, eller spare opp for å kjøpe noen av spillets kraftigste angrep.

Hvordan det hele fungerer får vi se 8. mars, når Devil May Cry 5 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One. I mellomtiden kan utålmodige fans se den nyeste traileren for spillet, som også ble avduket på Tokyo Game Show. Denne finner du i videovinduet øverst i artikkelen.

Se 15 minutter med actionfylt gameplay fra Devil May Cry 5 »

Siste fra forsiden