Metallica: – Spill og musikk blir ett

Metallica: – Spill og musikk blir ett

I løpet av første kvartal neste år skal Guitar Hero: Metallica komme ut. Dette blir det andre Guitar Hero-spillet som har ett band i fokus, det forrige var Guitar Hero: Aerosmith.

Death Magnetic er Metallicas seneste album.
Death Magnetic er Metallicas seneste album.

Nå snakker to av medlemmene av San Francisco-bandet ut om sine fremtidstanker om forholdet mellom musikk og spill. Det er jo ingen tvil om at rytme-/musikkspill er i vinden som aldri før.

– Jeg har en mistanke om at spillindustrien og musikkindustrien en dag vil gå sammen og bli én stor industri, sier gitarist Kirk Hammet til USA Today.

Og han fortsetter:

– Det er kult fordi det gir deg en helt ny dynamikk; et virtuelt aspekt av å gi folk musikk istedenfor at det bare er endimensjonalt. Det gjør at artistene kan presentere sin musikk på en veldig ny og moderne måte.

De tidligere Napster-haterne har virkelig omfavnet moderne metoder for å spre sin musikk til folk over hele verden, også via spill.

– Dette skjer akkurat nå, det er noe helt nytt. Vi gjorde Death Magnetic tilgjengelig for spill fra dag én og mottagelsen har vært utrolig. Som jeg har sett med mine barn er dette en måte å få de unge interessert og involvert i musikk, konkluderer trommis Lars Ulrich.

Guitar Hero: Aerosmith

X360
Slippdato: 27. juni 2008
Sjanger: Festspill, Musikk/rytme
Utvikler: Budcat
Utgiver: Activision

Kommentarer (43)

Forsiden akkurat nå

Til toppen