Skyt romskip i retro-stil

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Vertikal-skrollende skytespill ser ut til å være en populær sjanger blant små uavhengige utviklere, og Eclosion er nok et tilskudd for de som liker denne type spill.

Spillet er laget av serbiske Eipix Entertainment og slippes digitalt til PC, Xbox 360, PSP og Wii. Noe dato er ennå ikke gitt.

Eclosion har alle de vanlige elementene som flere oppgraderbare skip og våpen, mange ulike fiender og en rekke forskjellige bakgrunner, fra is-verdener til asteroidebelter i det ytre rom.

Spillet har også 3D-effekter og et partikkelsystem. I tillegg finnes det over 90 minutter med musikk som er en blanding av moderne rytmer og autentisk retro-musikk som er lagd med samme teknologi som på Commodore 64.

Eclosion kan spilles både i vanlig singleplayer-modus og en samarbeidsmodus.

Utvikleren lover en intens opplevelse og ekte retro-følelse, så om du er i det nostalgiske hjørnet er det kanskje verdt en titt. Sjekk hjemmesiden for mer info.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen