Theme Park til DS

Electronic Arts japanske gren har fortalt at det klassiske fornøyelsesparkspillet Theme Park er på vei til Nintendo DS. Spillet ble opprinnelig lansert i 1994, og ble raskt svært populært. Her måtte spillerne bygge opp og drive sin egen fornøyelsespark, og spillet dannet grunnlaget for det som i dag er en hel sjanger.

EA Japan har fortalt at Theme Park for DS vil utnytte seg av DS-ens unike kontrollsystem, og ved hjelp av dette systemet vil spillet tilby et spill som er lett å komme i gang med for spillere i alle aldre. Samtidig vil det komme med nok dybde til å tilfredsstille tilhengere av serien.

I Japan skal spillet etter planen lanseres i mars, men det har ikke blitt sagt noe om en europeisk utgivelse enda. Skjermbildene som har dukket opp på nettet viser at spillet benytter seg av grafikken fra originalversjonen (som ble svært populær i vår del av verden), og teksten på disse skjermbildene er på engelsk. Det er med andre ord ikke usannsynlig at vi får se spillet i Europeiske butikker.

Theme Park er ikke det eneste strategispillet EA bringer til DS. For en stund siden fortalte japanske Famitsu at de også jobbet med en DS-versjon av SimCity 3000, hvor du får rollen som ordfører i en by.

Theme Park

DS
Slippdato: 22. mars 2007
Sjanger: Strategi
Utvikler: EA Japan Studio
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen