THQ gir ut Drawn to Life

Drawn to Life er et kreativt spill fra 5th Cell, skaperne av hjernetrimspillet D.N.A. Her må du gjenoppbygge en liten landsby ved hjelp av stylus-pennen, og de vesenene du tegner vil leve sammen med byens andre innbyggere.

Drawn to Life
Drawn to Life

Spillet kommer med et lite Paint-aktig tegneprogram som skal være lett å bruke, samtidig som det gir mange muligheter for pikselartisteri. Om du ikke er spesielt flink til å tegne, kan du få hjelp av allerede eksisterende strektegninger som du kan fylle ut.

Ellers loves vi plattformgameplay og action, i mørke skoger, på forblåste sletter, i travle bygater og på tropiske øyer. Nøyaktig hvordan tegneaspektet kombineres med resten av gameplayet vet vi ikke, men vi finner det nok ut når THQ lanserer Drawn to Life i september.

Eurogamer, som la merke til Drawn to Life på THQs utgivelsesplan, fant også ut at den amerikanske giganten planlegger å gi ut Worms: Open Warfare 2 til sommeren. Dette spillet vet vi for øyeblikket ingen ting om, annet enn at det kommer til DS og PSP, og sannsynligvis bygger videre på det samme todimensjonale Worms-gameplayet vi fant i originalen.

Drawn to Life

DS
Slippdato: 28. september 2007
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: 5th Cell
Utgiver: THQ

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen