Voksent actioneventyr fra Free Radical

Free Radical Design er en av Storbritannias ledende spillutviklere. Selskapet ble dannet i 1999, av en gruppe veteraner fra Rare, som blant annet har Goldeneye og Perfect Dark på rullebladet. I tiden etter at Rare ble kjøpt opp av Microsoft har den tidligere stjerneutvikleren slitt med å holde formen oppe, mens Free Radical Design har gjort det relativt godt med sine spill (Timesplitters-serien og Second Sight).

Nå har Ubisoft kunngjort at de vil gi ut Free Radical Design sitt neste spill, som beskrives som et innovativt actionspill. Spillet er basert på en ny franchise, og skal lanseres en gang mellom april 2006 og mars 2007. Ubisoft forteller at spillets målgruppe er voksne gamere, og at det vil tilby vanskelige strategiske valg og moralske dilemmaer.

Ubisoft forteller at planen deres er å tilby gamere en ny grad av intensitet, og skape et miljø som er skremmende, samtidig som det er fengslende og umulig å motstå. Spillet skal lanseres til PC og de kommende konsollene (og FRD har, i følge enkelte nettsteder, bekreftet at det blant annet kommer til Revolution).

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen