Bioshock 2 har fått lanseringsdato

Bioshock 2 har fått lanseringsdato

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Bioshock var en av de store titlene i 2007, og mange lovpriset spillet for god historie og innovativ spillmekanikk. Det var derfor mange sure miner da 2K valgte å utsette utgivelsen av Bioshock 2 til 2010. 2K annonserte i helga at den offisielle utgivelsesdatoen vil være 9. februar 2010 og man kan allerede nå forhåndsbestille hos utvalgte forhandlere.

Big Daddy
Big Daddy

Bioshock 2 finner sted omtrent ti år etter hendelsene i Bioshock. Man inntar rollen som en Big Daddy, som veteraner fra det første Bioshock husker godt. Det er en av de mektigste og mest minneverdige fiendene man møtte i det første spillet. Hvordan dette henger sammen med historien i det første Bioshock er vanskelig å forestille seg, men 2K lover at de nok en gang har en interessant historie å fortelle.

Bioshock 2 vil, til forskjell fra forgjengeren, ha en flerspiller-del i tillegg til den vanlige historien. Mens enspillerdelen av Bioshock 2 finner sted ti år senere enn Bioshock, vil flerspilleren innta en setting satt til flere år før det første Bioshock.

I flerspilleren spiller du en av borgerene i Rapture, som er en forsøkskanin i et eksperiment, og kroppen din brukes til å teste effektene av plasmidene som utvikles i Rapture. Plasmidene er et av Bioshocks store varemerker; en væske som sprøytes inn i blodet som gir deg overnaturlige krefter – være det telekinese, evne til å skyte lyn, pyrokinese og mange andre ekstreme evner. Dine motstandere er andre borgere av Rapture.

Her får vi en liten presentasjon av Bioshock 2:

(Kilde: computerandvideogames.com)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen