De døde går snart igjen

De døde går snart igjen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har i det siste versert mange rykter om en oppfølger til zombiespillet Dead Rising, spesielt etter at en teaser ble postet på YouTube. Det var derfor lite overraskende at Capcom i går kunngjorde at de allerede har kommet langt i arbeidet med Dead Rising 2.

Handlingen vil foregå noen år senere enn invasjonen i Willamette vi så i førstespillet, der viruset tydeligvis ikke ble helt utslettet.

Denne gangen foregår handlingen i den fiktive gamblerbyen Fortune City, klart inspirert av Las Vegas. I likhet med det første spillet vil det være flust med allslags gjenstander du kan bruke til å drepe de titusenvis av zombiene.

Spillet vil gis ut på både Playstation 3, Xbox 360 og PC. Noen endelig lanseringsdato er ikke klar.

Nedskalert Wii-versjon

Forøvrig vil en nedskalert versjon av Dead Rising 1, kalt Chop 'Til You Drop, lanseres til Nintendo Wii senere denne måneden.

(Kilde: Gamespot)

Kommentarer (22)

Forsiden akkurat nå

Til toppen