Drep julenissen også på PC og Mac

Drep julenissen også på PC og Mac

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Deathspank og Deathspank: Thongs of Virtue var et deilig avbrekk fra solen og badingen i sommer. Disse sære og underholdende rollespillene klarte begge å holde gamere inne med løfter om bedre og flottere «loot», morsomme ordspill og hysteriske karakterer.

PC-eiere ble i første omgang holdt utenfor, og fikk ikke nyte Monkey Island-skaper Ron Gilberts humoristiske Diablo-kloner. Nylig ble derimot det første spillet gjort tilgjengelig også for mus- og tastatur-brukere, gjennom Steam.

Nå skal også oppfølgeren snart være klar for de som ikke har investert i en spillkonsoll. Deathspank: Thongs of Virtue, hvor man skal finne de fem ultrakraftige tangaene og dermed redde verden, lanseres på PC den 30. november.

Mac-eiere vil nå endelig også få spille som den pompøse helten. 14. desember er dagen Apple-brukere vil få kjøpe både spill nummer en og to.

Les også: Anmeldelse: Deathspank: Thongs of Virtue
Les også: Anmeldelse: Deathspank
Les også: Drep julenissen i nytt Deathspank


(Kilde: Shacknews)

DeathSpank

PS3
Slippdato: 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: Hothead Games
Utgiver: Electronic Arts

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen