Du blir presidentens vokter

Du blir presidentens vokter

Utgiver Activision har offentliggjort at de skal gi ut Secret Service, der du spiller en agent for den amerikanske regjerings sikkerhetsstyrke. Spillet utvikles av Cauldron, som tidligere har laget Soldier of Fortune: Payback.

Fullt kaos i Secret Service.
Fullt kaos i Secret Service.

– Dette spillet er unikt i førstepersonsaction-sjangeren. Det har en rik historie satt til berømte landemerker og du må bruke både dødelige og ikke-dødelige angrep for å nå dine mål, sier Dave Oxford i Activision i en pressemelding.

Secret Service tar for seg dagen der en ny president tas i ed i Washington D.C. Et angrep fra ekstremister er plutselig i gang i hovedstaden. Sikkerheten har fått seg en smell og det er med et uklart hvem som er venn og fiende.

Derfor blir det din jobb å beskytte USAs ledere.

Dette actionspillet finner sted midt blant kjente landemerker i D.C., og Air Force One og Marine One skal også være involvert på et vis. Fokuset skal være på taktikk i forhold til fienden, slik at du må tenke litt før du tar avgjørelser om hva du skal foreta deg.

Secret Service er et lavbudsjettsspill og kommer til PC, Xbox 360 og Playstation 2 mot slutten av året. Spillet er for øvrig ikke godkjent eller støttet av det ekte Secret Service.

Kommentarer (29)

Forsiden akkurat nå

Til toppen