Få fart på festen

Få fart på festen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Da Lips ble lansert mente mange at Microsoft var alt for sent ute for å ta opp konkurransen med den daværende kongen Singstar. Skeptikerne fikk fort passet påskrevet, og for å gjøre vondt verre for konkurrenten utvides nå sangbiblioteket til Lips.

Lips kommer med et nokså fyldig bibliotek i utgangspunktet, og i tillegg til disse legges det ukentlig ut to nye sanger for nedlasting på Xbox LIVE. Sangene kan også kjøpes på xbox.com. I januar ble for eksempel sanger som People are People med Depeche Mode, Sunday Morning med Maroon 5 og Erase/Rewind med Cardigans tilgjengelig for å nevne noen. Med andre ord et bredt utvalg som burde hjelpe en hjemmefest godt i gang.

Med spillet følger to bevegelsesfølsomme, trådløse mikrofoner. Mikrofonene kan brukes for å spille tamburin, maracas eller andre rytmeinstrumenter. Konseptet bak er å være så lik rytmen som mulig, i likhet med syngingen. Om du har flere deltagere enn mikrofoner kan disse bidra ved å spille (riste) med de vanlige 360-kontrollerne.

(Kilde: Pressemelding, Microsoft Norge)

Lips

X360
Slippdato: 21. november 2008
Sjanger: Festspill
Utvikler: Inis
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen