Jag terrorister på snøskuter

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Et av de kanskje mest etterlengtede spillene i år er Modern Warfare 2. Spillet som vil bli en oppfølger til braksuksessen fra 2007 har vært omgitt med mystikk, men nå har de første håndfaste detaljene dukket opp.

Som antatt er det atter en gang global terrorisme som skal bekjempes. Denne gangen er det Makarov, en partner av Zakhaev fra det første spillet, som skal stoppes. Det har florert mange rykter om hvorvidt vi igjen skulle få tre på oss støvlene til Soap fra det første spillet, men det er nå avkreftet. I stedet vil vi spille en ny rekrutt, men vil møte på Soap som en datakontrollert figur i spillet.

Kanskje mest spennende er lovnadene om en betraktelig lengre enkeltspiller-kampanje. I tillegg vil oppfølgeren i større grad fokusere åpne miljø og valgfrie fremgangsmetoder – det nevnes for eksempel at flere oppdrag skal kunne løses via sniking. Videre skal også sekvensene som er sterkt preget av skripting være borte. Man skal for eksempel ikke lenger møte på "uendelige" antall fiender.

Det fortelles også at spilleren vil bli mer fleksibel og smidigere enn før. Man har blant annet fått mulighetene til å trekke seg over vegger og ikke minst svømme. Av hjelpemidler vil vi denne gangen få tilgang til blant annet opprørsskjold, portable maskingevær og snøskutere. Nøyaktig hvor ofte vi får leke oss med snøskutere sies det imidlertid ingenting om.

Overraskende nok vil vi denne gangen ikke få noen samarbeidsmodus gjennom enkeltspiller-kampanjen, men spillet vil derimot ha en egen samarbeidsmodus kalt "special forces", som det ikke fortelles noe mer detaljert om. Sist, men ikke minst: Infinity Ward har utviklet et nyskapende system for oppdatering av spillet. Systemet har fått navnet "live patching", men nøyaktig hvordan dette vil fungere er enda ukjent.

(Kilde: CVG.com)

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen