Mer Arma II-action på vei

Mer Arma II-action på vei

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Om du er en av dem som har gått til innkjøp av det kritikerroste, men problemfylte krigsspillet Arma II og er sulten på mer, har du god grunn til å glede deg. Den tsjekkiske utvikleren Bohemia Interactive har nå nemlig kunngjort at en tilleggspakke er underveis.

Bråk i sentral-Asia

Pakken har fått navnet Operation Arrowhead og vil by på helt nye omgivelser, mer frihet og enda flere muligheter. Spillet foregår tre år etter Chernarus-konflikten fra Arma II, og denne gangen bærer det til kupert terreng i Takistan i vest-Iran for å gjenopprette fred og orden. Her vil du kunne verve deg til flere ulike tjenester i den amerikanske hæren, som infanterist, pilot og tank-kommandør.

Operation Arrowhead vil bli presentert på spillmessen Gamescom i Tyskland, som avholdes neste uke. Spillverket vil være til stede på messen.

(Kilde: Pressemelding)

ArmA II

Windows
Slippdato: 26. juni 2009
Sjanger: Simulator, Taktisk
Utvikler: Bohemia Interactive
Utgiver: 505 Gamestreet

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen