Mer brutal rom-skrekk

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Utvikleren Rebellion har i samarbeid med Sega annonsert at de nå jobber med et nytt Aliens vs. Predator-spill, som skal følge opp klassikeren fra 1999.

Skjermbilde fra Aliens vs. Predator (1999).
Skjermbilde fra Aliens vs. Predator (1999).

Det har gått litt nedover med Rebellion de siste årene siden de skremte vettet av oss med det første spillet. Det skal bli spennende å se om de nå kan lage et spill som lever opp til forløperen.

På CV-en har de blant annet Aliens vs. Predator: Requiem til PSP og Shellshock 2: Blood Trails som kommer ut i norske butikker fredag 13. februar.

Det nye Aliens vs. Predator-spillet er foreløpig planlagt for utgivelse i 2010 til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Lite annet er kjent om spillet, men Sega har gjort det klart at flere detaljer kommer innen kort tid.

Med tanke på den kommende oppfølgeren har Sega bestemt seg for å utsette lanseringen av Aliens: Colonial Marines fra Gearbox til 2010, på tross av at det opprinnelig skulle komme tidlig i 2009.

(Kilde: Sega)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen