Mer Warhammer-krig til 360 og PC

Den japanske utgiveren Namco Bandai har kunngjort Warhammer: Battle March for Xbox 360 og PC. Versjonen til PC er en ekspansjonspakke for Mark of Chaos, mens versjonen til Xbox 360 inkluderer både Mark of Chaos og ekspansjonsinnholdet. Spillet skal komme på markedet til neste år.

Warhammer: Mark of Chaos
Warhammer: Mark of Chaos

Battle March leverer en ny enspillerkampanje, hvor vi blant annet får møte to nye raser. Disse er mørke alver og gobliner, og det er sannsynligvis de mørke alvene Warhammer-tilhengere har størst forhåpninger til. De eksisterende rasene får også nye enheter. I tillegg loves vi en rekke andre nyheter, samt nye spillmoduser for onlinebasert flerspiller.

Xbox 360-eiere er sannsynligvis interessert i å vite at Warhammer: Mark of Chaos er et sanntidsstrategispill som foregår ett år etter Den Store Krigen, hvor brutale kaos-hærer invaderte Imperiets områder og ødela alt på sin vei. Kaos-styrkene ble nedkjempet, og måtte rygge til de nordlige ødemarkene, men de utgjør fortsatt en betydelig trussel.

I originalkampanjen møtes Imperiet, kaos-styrkene, Skaven og høy-alvene i en episk konflikt. Spillet fokuserer i stor grad på taktikk, og du kan for eksempel ikke bygge nye enheter underveis. Et viktig element er kampmoral, og hvis du virker uovervinnelig i fiendens øyne kan det godt være de stikker av med halen mellom beina.

Warhammer: Battle March

X360
Slippdato: 26. september 2008
Sjanger: Strategi
Utvikler: Black Hole Games
Utgiver: Namco

Warhammer: Mark of Chaos: Battle March

Windows
Slippdato: 18. juli 2008
Sjanger: Strategi
Utvikler: Black Hole Games
Utgiver: Namco

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen