Modern Warfare 2 bakfra

Modern Warfare 2 bakfra

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Oppdatering: Tredjeperson synsvinkel er nå bekreftet fra utviklerne. Synsvinkelen vil ikke være tilgjengelig hele tiden, men kun i utvalgte flerspiller-moduser. Synsvinkelen er altså noe som kan velges på samme måte som eksempelvis "hardcore"-modusen, ergo vil samtlige spillere være låst til synsvinkelen valgt av serveren/oppsettet. Nok en Youtube-video er lagt ut, hvor lenge denne vil fungere tør vi dog ikke å spå i.

Opprinnelig sak: Ikke mange dagene gjenstår før Modern Warfare 2 er ute i butikkene, og til tross for en mye omdiskutert endring av PC-utgaven, er nok likevel forhåpningene høye i de mange hjem.

Selv om utviklerne jevnt over har vært nokså hemmelighetsfulle, har det de siste ukene titt og ofte dukket opp nye avsløringer. Mange trodde derfor at hva utviklerne beskrev som "en stor overraskelse" var avsløringen om krigføring på amerikansk jord, men nå kan det virke som nok en liten bombe har lekket.

En Youtube-video som nydelig dukket opp viser angivelig noen som spiller Modern Warfare 2 i tredjeperson, eller 3rd-person. Call of Duty-serien har som kjent hittil vært en FPS (First person shooter), men nå kan det altså virke som vi får oppleve moroa sett bakfra.

Videoen kan selvsagt være falsk, og utviklerne har hittil ikke bekreftet nyheten. Ei aner vi noe om tredjeperson vil være tilgjengelig i enkeltspiller, flerspiller eller begge deler.

(Kilde: Youtube.com, joystiq.com)

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (33)

Forsiden akkurat nå

Til toppen