Ny Iphone-app for World of Warcraft

Ny Iphone-app for World of Warcraft

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Blizzard planlegger å integrere World of Warcrafts auksjonshus i den allerede eksisterende Armory-applikasjonen. Tanken er at auksjonshuset skal kunne betjenes direkte via Iphone, Ipod Touch eller spillets Armory-webside.

Blizzards talsmann røpet nyheten i et innlegg på World of Warcrafts offisielle forum. Han sier det er en kompleks tjeneste å utvikle, og det er foreløpig ikke annonsert noen lanseringsdato.

Ifølge talsmannen vil deler av tjenesten koste penger, så spillerne bør belage seg på å betale ekstra dersom de vil nyte godt av applikasjonen. Blizzard vil komme med mer informasjon vedrørende pris når tjenestens funksjonalitet er ferdigstilt.

WoW Armory lar spillerne hente data fra spillets servere via web og mobil, og er stadig på beta-stadiet. Blizzard lover at integreringen av auksjonshuset vil foregå smertefritt uten å forstyrre spillopplevelsen.

(Kilde: Eurogamer)

World of Warcraft

Windows
Slippdato: 11. februar 2005
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen