Peter Jackson's King Kong

Peter Jackson's King Kong ser ut til å kunne bli sesongens største kinofilm, og Ubisoft gjør det de kan for å sikre at spillversjonen blir en like stor suksess. Spillet designes av Michel Ancel, og det var visstnok Peter Jackson selv som plukket valgte den franske spilldesigneren etter å ha prøvd Ancels forrige kreasjon, Beyond Good & Evil.

Spillet skal bringe den stemningen og historien fra filmen over i et interaktivt spillmiljø med filmatisk lyd og bilde. I deler av spillet får du rollen som Jack Driscoll, som sammen med sitt ekspedisjonslag må kjempe for å overleve på Skull Island. Hver lagkamerat har en viktig rolle, og de individuelle medlemmene av laget ditt utfyller hverandre med spesielle egenskaper.

I andre deler av spillet får du imidlertid kontrollere kjempeapen selv, og her må du bruke Kongs hurtighet og rå, brutale styrke for alt det er verdt for å kjempe deg forbi andre forvokste monstre. Demoen lar deg prøve deg både som Jack Driscoll og King Kong, i to forskjellige brett.

I det ene brettet, "Chased by T-Rex", spiller du som Jack, og må komme deg unna en rasende Tyranosaurus Rex. I "Kong Vs T-Rex" får du, som King Kong, kjempe mot tre Tyranosaurer samtidig. Demoen er på 290 MB, og du finner den her:

Flere nedlastningslenker finner du på det offisielle nettstedet. OBS: Demoen fungerer kun på Windows XP.

Kommentarer (29)

Forsiden akkurat nå

Til toppen