Stål-massakre på himmelen

Stål-massakre på himmelen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Om du er lei av biler og heller vil boltre deg i ville overlydshastigheter på himmelen kan det være at Namco Bandais nye Ace Combat-tittel Assault Horizon er noe for deg.

Spillet kommer til Xbox 360 og PS3 en gang i løpet av 2011 og er altså den neste tittelen i den lange og populære arkade-flyspillserien Ace Combat, som startet på Playstation i 1995. Det forrige spillet, Ace Combat 6: Fires of Liberation, kom eksklusivt til Xbox 360 i 2007, men denne gangen lanseres det altså på begge plattformene.

Ifølge utgiveren er Ace Combat Assault Horizon ikke å regne som en oppfølger, men skal derimot bygges på nytt helt fra grunnen. Spillet skal også by på mer intens action enn noen gang tidligere, med fly som kan rives i stykker i luften og utfordringer som blant annet innebærer superrask lavtflygning mellom skyskrapere i autentiske byer. Spillet vil også få en multiplayer-funksjon hvor du kan konkurrere mot hauger av andre lydmurbrytere.

Spillet har ennå ingen nærmere lanseringsdato, men kanskje dukker det opp noe på hjemmesiden etter hvert.

Les også: Anmeldelse: Ace Combat 6: The Fires of Liberation
Les også: Slåsserivaler i samarbeid
Les også: Anmeldelse: Tekken 6

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen