Synging på Xbox 360

Synging på Xbox 360

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Etter de store lekkasjene fra marketingbyrået Intellisponse for en måned tilbake, kom ikke gårsdagens avsløring av syngespillet Lips som noen stor overraskelse.

Spillet er Microsofts svar på Sony-suksessen Singstar, og ble vist frem Microsofts egen Shane Kim og britiske artisten Duffy i går. Spillet utvikles av Inis, som er det samme studioet som laget det eminente rytmebaserte musikkspillet Elite Beat Agents til Nintendo DS.

Skjermbilde fra Lips.
Skjermbilde fra Lips.

Lips er i grensesnitt og utforming svært vanskelig å skille fra sin konkurrent Singstar. Det kommer med trådløse mikrofoner som lyser og reagerer på forskjellige håndbevegelser, som for eksempel å slå hendene mot mikrofonen som om det skulle være en tamburin.

Den største nyvinningen med Lips er at man kan plugge til en mp3-spiller og synge med til musikken du måtte ha der, uten at Microsoft har gått noe nærmere i detalj omkring akkurat det.

Lips kommer med musikk fra blant annet Duffy, og vil være tilgjengelig mot juletider.

Lips

X360
Slippdato: 21. november 2008
Sjanger: Festspill
Utvikler: Inis
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen