Ubisoft med syv lanseringsspill til Wii

Ubisoft er en av de utviklerne som ser ut til å stille seg klarest bak Nintendo når Wii lanseres senere i år. Nå har de kunngjort at de vil lansere syv spill samtidig med konsollen, og den franske utgiveren lover massevis av variasjon. I alfabetisk rekkefølge får vi Blazing Angels, Far Cry, GT Pro Series, Monster 4X4 World Circuit, Open Season, Rayman Raving Rabbids og Red Steel.

Red Steel
Red Steel

Blazing Angels: Squadrons of WWII er et flyspill hvor vi ved hjelp av Wii-kontrolleren får oppleve intense luftkamper fra andre verdenskrig. Spillet tok ikke akkurat verden med storm da det ble lansert for andre plattformer tidligere i år, men forhåpentligvis har Ubisoft implementert en del forbedringer i forhold til Wii-versjonen.

Far Cry er et førstepersons skytespill hvor spillerne må bruke kontrolleren til å kjøre, skyte, slå, hoppe og klatre, mens de prøver å overleve i tropiske miljøer. Dette er et helt nytt Far Cry-spill, med en ny historie, nye brett og mange nye elementer, men mye av spillet skal også være basert på Far Cry: Instincts.

GT Pro Series er et Wii-eksklusivt bilspill med over 80 lisensierte biler, massevis av muligheter for å skreddersy bilenes ytelse og utseende og det Ubisoft beskriver som et glatt, driftbasert kontrollsystem. Spillet skal være svært raskt og utnytte seg fullstendig av Wii-kontrolleren.

Open Season er et plattformeventyr hovedsakelig ment for barn, basert på filmen ved samme navn. Monster 4X4 World Circuit er et bilspill der du må bruke kontrolleren for å utføre spektakulære hopp og stunts, med noen av verdens kraftigste monstertrucker. Wii-versjonen av Rayman Raving Rabbids og det Wii-eksklusive Red Steel har vi allerede dekket på Gamer.no.

Red Steel

Wii
Slippdato: 8. desember 2006
Sjanger: Action
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Rayman Raving Rabbids

Wii
Slippdato: 8. desember 2006
Sjanger: Plattform
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen