Vinteren kommer til Gears of War 2

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det kritikerroste action-skytespillet Gears of War 2 landet med brask og bram på Xbox 360 ifjor høst. Spillet ble godt mottatt av spillere og satte ifølge Microsoft ny rekord på antall spillere samtidig på Xbox Live, med 1.5 millioner brukere. Forrige uke kom det en oppdatering som innfører et nytt erfaringsbasert rangeringssystem, men Epic ligger ikke på latsiden og lanserer enda en oppdatering denne uken.

Tidligere har det kommet en pakke med brettene Flood, Gold Rush, and Fuel Station kalt "Combustible" som ga flerspillerene mer boltreplass. Traileren finner du i vinduet under.

Trailer: Gears Of War 2 - Combustible Map Pack

Vis større

Trailer: Gears Of War 2 - Combustible Map Pack


Nå gjentar de suksessen og slipper enda en brettpakke, denne gangen med et vintertema. Den nye pakken, som heter "Snowblind" inneholder fire nye vinterkledde flerspillerbrett: Courtyard, Fuel Depot, Grind Yard og Underhill. Trailer for pakken kan du se øverst i denne artikkelen.

Pakken koster 800 poeng på Xbox Live og er tilgjenglig nå.

Kilde: Xbox.com

Gears of War 2

X360
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Action
Utvikler: Epic Games
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen