Snill eller slem

Actionrollespill fram fra glemselen

Snill eller slem

Enclave slippes på Wii og får kanskje oppfølgere.

For et halvt år siden meldte tyske Village1 Entertainment at de jobbet med en Wii-utgave Xbox-actionrollespillet Enclave. Enclave var et av de første spillene til den svenske utvikleren Starbreeze Studios, som blant annet har laget kritikerroste The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Enclave fikk en mer blandet mottakelse, og vår anmelder var begeistret for PC-utgaven.

Bildene er fra de tidligere utgavene av Enclave.
Bildene er fra de tidligere utgavene av Enclave.

Uansett har TopWare Interactive nå sikret seg rettighetene til spillet og eventuelle oppfølgere. Wii-utgaven er omdøpt Enclave: Shadows of Twilight og skal være oppgradert med nye kontrollsystemer. Andre endringer er også gjort, men hva de går ut på vet vi ikke.

Spillet foregår i og rundt byen Celenheim. Denne underlige byen er omringet av en gigantisk kløft som ble skapt ved trolldom for flere hundre år siden. Kløften ble dannet for å holde uhyrene på den andre siden unna, men nå har disse begynt å finne veier over.

Du kan velge å alliere deg med enten Celenheim eller uhyrene. Spillet byr på to kampanjer, en viet hver side. Velger du å forsvare Celenheim får du spille som blant annet en jeger og en trollmann, mens den andre kampanjen byr på klasser som leiemorder og berserker.

Opprinnelig skulle Enclave: Shadows of Twilight slippes i løpet av dette halvåret, men den nye pressemeldingen fra TopWare Interactive oppgir ingen konkret utgivelseperiode.

Enclave: Shadows of Twilight

Wii
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: Starbreeze Studios
Utgiver: TopWare Interactive

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen