Anno 1701

Anno 1701 gir deg i oppgave å bygge opp ditt eget samfunn fra bunnen av. Som en uredd eventyrer ankommer du en gruppe øyer klare for kolonisering. Ved hjelp av begrensede ressurser må du bygge en liten koloni, som du gradvis utvikler slik at den vokser og blir mektigere.

Underveis møtes du av utfordringer som konkurrerende nasjoner, en hissig urbefolkning og naturkatastrofer som vulkaner, jordskjelv og orkaner. Innbyggerne i nasjonen din er den viktigste allierte du har, men de tolererer ikke inkompetanse. Hisser du dem opp, kan de slutte å jobbe, og til og med gjøre opprør mot deg.

Spillet kommer med et nytt og mer strømlinjeformet brukergrensesnitt, nye muligheter i forhold til det militære aspektet, over 100 dynamiske underoppdrag som er integrert i gameplayet, en rekke diplomatiske muligheter og flerspiller over nettet og LAN. Kooperativt spill støttes også.

Den nylanserte demoen inneholder en omfattende læringsdel, og to kart (et enspillerkart og et flerspillerkart), som hver kan spilles i 90 minutter av gangen. Demoens installasjonsfil er på 875 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Besøk spillets nettsted for mer informasjon om denne lovende tittelen.

Anno 1701

Windows
Slippdato: 8. juni 2007
Sjanger: Strategi
Utvikler: Keen Games
Utgiver: Buena Vista Games

Kommentarer (29)

Forsiden akkurat nå

Til toppen