Bonusmateriale med Freedom Force

Bonusplaten vil komme med hver eneste kopi av Freedom Force vs. The Third Reich, uten at dette vil gå ut over prisen (du slipper med andre ord å lete etter en ekstra dyr spesialversjon av spillet om du ønsker ekstrainnholdet), og Digital Jesters forteller at DVD-platen vil inneholde en rekke "bak kulissene"-intervjuer, samt andre filmer og ekstramateriale.

En av grunnene til at Digital Jesters tilbyr denne bonusen til gamere i vår del av verden er nok at spillet allerede har blitt lansert i USA (hvor det for øvrig har fått god kritikk av pressen). Ved å gi oss litt ekstra, får vi et lite plaster på såret etter at vi har blitt nødt til å vente lenger enn amerikanerne.

DVD-platen inneholder følgende materiell:

Film: "The Story of Freedom Force"
Film: "How To Make A Superhero" Tre bonuskarakterer
Superhelt-kunstverk
Freedom Force trailer
Seks "skapelsesfilmer" (hvor vi ser hvordan superheltene fikk kreftene sine)
Gamer TV sniktitt
Spesialbeskjed fra Minuteman

I Freedom Force vs. The Third Reich blir superheltene i Freedom Force på mystisk vis transportert tilbake i tid, til 1940 og andre verdenskrig. Nå må de kjempe mot de tyske nazistene, og det viser seg raskt at disse har flere ess i ermet enn historiebøkene forteller.

Freedom Force vs. The Third Reich er et actionfylt taktisk rollespill som vil være spillbart i både enspiller og flerspiller. Spillets stil er basert på amerikanske tegneserier fra sekstitallet, og kommer naturligvis med massevis av humor, slik som forgjengeren. Spillet inneholder seks nye helter, i tillegg til gjengen fra originalspillet.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen