Company of Heroes er ferdigutviklet

De som liker sanntidsstrategispill kan glede seg over at to av høstens mest etterlengtede spill i sjangeren nå har blitt ferdigutviklet. Disse er Company of Heroes, fra Homeworld-veteranene Relic, og Joint Task Force, fra Most Wanted Entertainment og HD Interactive.

Company of Heroes
Company of Heroes

Company of Heroes følger de modige mennene i "Able Company", og starter med invasjonen av Normandie. Enspillerkampanjen tar deg gjennom hele Europa, og kulminerer i slaget om den tyske hovedstaden Berlin. Blant punktene på skrytelisten finner vi fullstendig ødeleggbare spillmiljøer, realistisk fysikk (takket være Havok-motoren), svært realistisk kunstig intelligens og et tungt fokus på historiefortelling.

Joint Task Force tar for seg krigen mot terror. Du kjemper for en nyopprettet koalisjon, og må lede styrkene dine i konflikter i Midtøsten, Sentralasia og på Balkan. For å vinne må du bruke de forskjellige enhetene dine fornuftig - enhetene på slagmarken er sterkest når de samarbeider. Et annet kjerneelement er at pressen alltid følger med på det du gjør, så unngå sivile tap og unødvendig ødeleggelse.

Joint Task Force lanseres 1. september, mens Company of Heroes kommer på markedet 29. september.

Company of Heroes

Windows
Slippdato: 29. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Relic Entertainment
Utgiver: THQ

Joint Task Force

Windows
Slippdato: 22. september 2006
Sjanger: Strategi
Utvikler: Most Wanted Entertainment
Utgiver: HD Interactive

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen