Drømmefall utsatt til våren

I følge en pressemelding fra Funcom, har den norske utvikleren bestemt seg for å utsette lanseringen av Drømmefall: Den Lengste Reisen til våren neste år. Spillet skulle egentlig ha blitt lansert i løpet av fjerde kvartal 2004, noe som vil si at det sannsynligvis ville ha blitt tvunget til å konkurrere med en rekke store titler fra de største utgiverne.

Nå kommer Funcom til å bruke noen måneder ekstra for å finpusse spillet, samtidig som de sørger for at det lanseres på et litt bedre tidspunkt, sett fra en liten norsk utviklers øyne. Funcom-sjefen Trond Arne Aas forteller at det nye lanseringsvinduet kommer til å gi tittelen den oppmerksomheten den fortjener, samtidig som utviklingen vil føre til at det blir en klassiker og ikke bare et veldig godt spill.

Drømmefall: Den Lengste Reisen er, som de fleste vet, etterfølgeren til det svært populære eventyrspillet Den Lengste Reisen. Denne gangen utvides eventyrkonseptet til å også inkludere action, sniking, og en interaktiv 3D-verden, noe Funcom sannsynligvis håper vil trekke nye tilhengere.

Utsettelsen gjelder både PC og Xbox-versjonen, som begge vil lanseres samtidig. For mer informasjon om Drømmefall kan du besøke det offisielle nettstedet til spillet eller vår produktside.

Kommentarer (5)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen