Gavepakke fra Ubisoft

Rett før helgen gjorde Electronic Arts legendariske Command & Conquer fra 1995 tilgjengelig for gratis nedlasting. Nå er det Ubisoft sin tur til å ta på seg spanderbuksene med spill av nyere dato. På gavebordet ligger Tom Clancy's Ghost Recon, Far Cry, Prince of Persia: Sands of Time og Rayman Raving Rabbits.

Det eneste aberet er at man må leve med litt reklame fra sponsorer inne i spillene. Du må forøvrig vise til en Ubi.com-konto registrert på en amerikansk adresse ved installering.

Prince of Persia: Sands of Time

Skjermbilde fra Prince of Persia: Sands of Time.
Skjermbilde fra Prince of Persia: Sands of Time.

Kritikerroste Prince of Persia: Sands of Time er en modernisering av de tidlige Prince of Persia-spillene. For første gang kunne vi være akrobatisk prins i full 3D, men ikke nok med det: vår venn hadde full kontroll på tiden ved å spole tilbake om han feilet, eller spole frem for å se hva som kommer til skje. Gameplayet består av action, eventyr og sunn hjernetrim.

Tom Clancy's Ghost Recon

Skjermbilde fra Tom Clancy's Ghost Recon.
Skjermbilde fra Tom Clancy's Ghost Recon.

I Tom Clancy's Ghost Recon bevegde Tom Clancy-spillene seg for første gang ut av anti-terrorens trange korridorer, og ut i villmarkens åpne jaktmarker. Historien i spillet er i beste Tom Clancy-stil, og foregår i år 2008. Noen slemme russere har begynt å ta kontroll over Russland, og spilleren kontrollerer en amerikansk spesialstyrke med kallenavnet «The Ghost» for å rydde opp i problemene.

Skjermbilde fra Far Cry.
Skjermbilde fra Far Cry.

Far Cry

I Far Cry spiller du helten Jack Carver som er strandet på en uutforsket øy, etter at hans utleiebåt blir ødelagt av en gruppe leiesoldater. Kampen for å overleve er i gang. Det viser seg at øya er åsted for skumle vitenskapelige eksperimenter, og at dens innbyggere er alt annet enn vennligsinnede.

Rayman Raving Rabbids

Skjermbilde fra Rayman Raving Rabbids.
Skjermbilde fra Rayman Raving Rabbids.

Rayman Raving Rabbids er et humorfylt actionspill hvor verden trues av sinnssyke kaniner som raver rundt og skaper ødeleggelse. Rayman må kjempe mot de gale kaninene, og til å hjelpe seg har han nye egenskaper og muligheten til å temme og ri på magiske dyr. Underveis kan du kle opp Rayman i ulike klesstiler for å infiltrere kaninene Det loves store og frie miljøer i fantasirike landskaper.

Rayman Raving Rabbids

Windows
Slippdato: 8. desember 2006
Sjanger: Plattform
Utvikler: Ubisoft
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Far Cry

Windows
Slippdato: 26. mars 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Crytek Studios
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (90)

Forsiden akkurat nå

Til toppen