Gran Turismo 5-dato fastsatt

Gran Turismo 5-dato fastsatt

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det har vært en lang og smertefull tålmodighetsprøve for mange, men nå har endelig Sony kunngjort lanseringsdatoen for sin ikke rent lite omtalte bilsimulator Gran Turismo 5.

Offentliggjøringen fant sted på Sonys pressekonferanse under den pågående Gamescom-messen, og det er ikke så altfor mange ukene til butikkhyllene kan løpes ned. Den europeiske slippdatoen er nemlig satt til 3. november.

Gran Turismo 5 inneholder over 1000 bilmodeller, mer enn 20 baner i over 70 ulike varianter og en meget detaljert sanntids-skademodellering, for å nevne noe.

Utvikleren Polyphony Digital har lovet at Gran Turismo 5 skal sette nye standarder innen grafikk, realisme og fysikk, og spillet er blitt av de mest etterlengtede noensinne. Om det vil leve opp til de gigantiske forventingene finner vi altså snart ut av.

Gran Turismo 5 er eksklusivt til Playstation 3.

Les også: Lag dine egne baner i Gran Turismo 5
Les også: Anmeldelse: Gran Turismo 5 Prologue
Les også: –Bedre enn virkeligheten

(Kilde: Eurogamer, pressemelding)

Kommentarer (17)

Forsiden akkurat nå

Til toppen