Gratis F.E.A.R.-flerspiller neste uke

Skytespillet F.E.A.R. fra Sierra og Vivendi var et av høydepunktene blant PC-spillene som kom ut i fjor høst. Kjernen i spillet var ikke ulikt det meste annet som finnes av skytespill der ute, men spilte skilte seg kraftig ut med fantastisk stemning og en eksemplarisk fortalt historie. Mange mente det også var et av de skumleste spillene på lenge, og med overlegen fysikk og kunstig intelligens ble F.E.A.R. et må-ha-spill som fikk karakteren 9 av 10 her på Gamer.no.

I tillegg til en herlig enspillerdel, var det også anledning til å skyte i stykker venner og fiender via nettet i flerspillerdelen. Denne delen av spillet var imidlertid ikke av like høy kvalitet som resten av spillet, og kom ikke med noe nytt i forhold til hva vi hadde sett før, bortsett fra muligheten for "bullet-time". Den som plukker opp en "bullet-time"-bonus vil i en begrenset periode kunne løpe rundt og ta livet av motstanderne, mens de beveger seg i sakte film.

Det var med andre ord ikke den biten av spillet som førte til salgsuksess, og det er antageligvis derfor Sierra nå har bestemt seg for å gi den bort gratis. Førstkommende torsdag 17. august kan nemlig hvem som helst laste ned flerspillerkomponenten i sin helhet, uten å betale en krone. Pakken som har fått navnet F.E.A.R. Combat inneholder alle oppdateringene til nå, samt de 19 offisielle brettene, 10 modusene og 12 våpnene fra originalspillet. Det er naturligvis også mulig å spille mot eierne av butikkversjonen.

det offisielle nettstedet kan man melde seg på et nyhetsbrev og få beskjed i det øyeblikket demoen blir tilgjengelig for nedlasting. Man må registrere seg på samme nettsted for å få tilgang på en nøkkel til installasjonen av spillet.

F.E.A.R.

Windows
Slippdato: 20. april 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Monolith Productions
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (23)

Forsiden akkurat nå

Til toppen