Gratishelg med Left 4 Dead 2

Gratishelg med Left 4 Dead 2

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Fra fredag 15. januar til mandag 18. januar kan du spille Left 4 Dead 2 online på din Xbox 360 uten å ha et Gold-abonnement på Xbox Live.

Det er ikke første gangen Microsoft prøver denne taktikken for å få flere brukere til å bli gullabonnenter, men man kan gjerne lure på hvem det egentlig er som eier en kopi av L4D2 uten å allerede abonnere på denne tjenesten. Valves zombieslakter er som kjent et spill som fokuserer primært på samarbeid med andre spillere.

Likevel hevder Microsoft at to millioner kopier av spillet har blitt solgt, men at bare en million har spilt det over nettjenesten til Xbox 360. Man kan spørre seg hvem alle disse menneskene er som sitter å spiller Left 4 Dead 2 mutters alene. Er du en av disse, eller kjenner du noen som er det, da bør du ikke gå glipp av muligheten til å få prøve ut en av tidenes beste samarbeidsbaserte onlinespill til helga.

(Kilder: CVG og xbox.com.)

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen