Ingen StarCraft II-lansering i år

Blizzards kunngjøring av StarCraft II blir av mange regnet som en av de største spillnyhetene i de senere årene, og det er selvsagt ikke uten grunn. Originalspillet er fortsatt et av de mest populære spillene på nettet, på tross av at det snart er ti år siden det kom ut.

Kunngjøringen manglet imidlertid en liten detalj, nemlig informasjon om når spillet skulle lanseres. I stedet fortalte Blizzard at det skal lanseres når det er ferdig, noe som selvsagt fikk mange til å håpe at det kom til å bli ferdig i år.

Nå har Blizzard-mann Rob Pardo avkreftet dette. I et intervju med MSNBC hadde han følgende svar på et spørsmål om spillets utgivelsesdato:

– Det eneste konkrete jeg kan gi deg er at det ikke kommer i år. I og med at spillet allerede ser så ferdig ut, håpet noen at vi kom til å få det ut innen jul, men det skjer definitivt ikke.

Pardo fortalte også at Blizzard har flere prosjekter på gang, og røpet at StarCraft II-teamet, med sine 40 utviklere, er et av de mindre teamene hos den Vivendi-eide utvikleren.

StarCraft II: Wings of Liberty

Windows
Slippdato: 27. juli 2010
Sjanger: Strategi
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (14)

Forsiden akkurat nå

Til toppen