JoWooD satser på billigspill

JoWooD har nå opprettet en divisjon som de kaller G-Stars. Denne vil fokusere på spill til relativt lave priser, og spillene skal generelt være av en type som appellerer til flere enn bare kjernegamere. G-Stars vil fokusere på spill til PC, PS2 og Nintendo DS, og i tillegg til å gi ut spill fra andre utviklere vil JoWooD selv utvikle nye G-Stars-spill.

Planen er å gi ut fra ni til tolv spill under G-Stars-merket i året, og de første fire har allerede blitt kunngjort. Disse er PC-spillet Flyboys (et onlinefokusert flyspill basert på filmen ved samme navn), PS2-spillet Aquanox: The Angel's Tears (et actionspill der du får kontroll over en futuristisk ubåt), samt DS-spillene LifeSigns: Hospital Affairs (hvor du spiller lege på et sykehus) og Genius Cards.

Disse fire spillene vil alle komme på markedet i løpet av første halvår 2007. Prisen vil variere fra 9,99 til 29,99 euro. JoWooD forteller at de allerede har sikret seg et distribusjonsnettverk i store deler av Europa, inkludert Skandinavia. Om du ønsker å ta en titt på det de har å by på, kan du stikke innom det nylanserte G-Stars-nettstedet.

Aquanox: The Angel Tears

PS2
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Action
Utvikler: Massive Development
Utgiver: JoWooD

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen