Julekonkurranse 2006 - luke 3

Det er blitt første søndag i advent og tid for å løfte sløret av tredje luke i vår tradisjonsrike julekonkurranse. I dag gir vi bort originale F.E.A.R. til PC og tilleggspakken Extraction Point.

Alternativ tekst mangler
Skjermbilde fra F.E.A.R. Extraction Point

F.E.A.R. er navnet på den topphemmelige organisasjonen som spesialiserer seg på å kjempe mot paranormale trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå. I originalspillet leder du en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene. Dette er du velegnet til, for karakteren din har fått evnene sine oppgradert, slik at han i praksis kan kalles et levende våpen.

Tilleggspakken Extraction Point starter der originalen avsluttet, og byggere videre på den intense kampopplevelsen, stilen og atmosfæren fra originalen. Her får vi selvsagt nye våpen, områder og fiender, og en helt ny serie med oppdrag.

Hvis du vil delta i trekningen om denne skrekkpakken, må du være over 18 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter gratisversjonen av F.E.A.R?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

F.E.A.R.

Windows
Slippdato: 20. april 2007
Sjanger: Action
Utvikler: Monolith Productions
Utgiver: Vivendi Universal Games

F.E.A.R. Extraction Point

Windows
Slippdato: 27. oktober 2006
Sjanger: Action
Utvikler: TimeGate Studios
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen