Lær CS-tips fra mesteren

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Om du er en av de mange som fremdeles spiller Counter-Strike jevnlig og ikke er helt fornøyd med prestasjonene dine, kan du kanskje få noen nyttige tips fra tidligere pro-gamer Emil Christenssen.

CS-stjerne

Svenske Christenssen er for fansen mest kjent som "HeatoN" og ble tidligere regnet som en av de beste CS(1.6)-spillerne i verden, med en rekke seiere som medlem av elite-lagene Ninjas in Pyjamas og SK-Gaming.

I dag jobber Christenssen med å utvikle spillrelaterte produkter for ulike produsenter, nå sist en musmatte for det svenske firmaet QPAD.

Nå slipper han også en serie med videoklipp, HeatoN Counter-Strike Tips & Tricks, hvor han deler noen av hemmelighetene bak sin egen suksess. Serien skal lanseres i seks deler på Facebook, og er rettet mot alle som ønsker å forbedre sine ferdigheter i Counter-Strike.

Episodene slippes annenhver fredag i januar og februar, og de to første episodene ligger allerede ute på YouTube.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (36)

Forsiden akkurat nå

Til toppen