Nekter å la Master Chief dø

Nekter å la Master Chief dø

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

En æra fikk en brå slutt for nesten to uker siden, da serverne til Xbox Live 1 ble tatt ned. Tårer ble spilt og spill ble begravd og de fleste av oss vendte tilbake til hverdagen for å drukne sorgene.

Men dette gjaldt ikke alle. En gruppe ekstremt lojale Halo 2-spillere har holdt en kamp gående helt siden serverne egentlig ble stengt den 14. april. De nekter rett og slett å la spillet dø.

Grunnen til at dette i det hele tatt er mulig er fordi runden disse galningene spiller ble satt i gang før serverne ble tatt ned. Så lenge disse iherdige sjelene fortsetter å spille lever spillet – og dermed også Xbox Live 1 – videre.

Gruppa har nå spilt i over 11 dager sammenhengende, og forståelig nok er det mange som har falt fra allerede. Ifølge ildsjelenes tråd på Bungie-forumet er de nå nede i 14 spillere. Overopphetede konsoller, trøbbel med internett og utmattelse er alle faktorer som har ført til et betraktelig mannefall.

Likevel lover lederen av gruppa, forumbrukeren Joe Campbell, at de vil fortsette å spille til alle Xboxene gir etter. Det eneste som kan stoppe dem er Microsoft og Bungie selv. La oss håpe at sjefene blir like sjarmert av ståpå-viljen til denne gruppa som resten av oss har blitt, og at de får lov til å spille så lenge de orker.

Les også: En gammel kjempe er død
Les også: Superregissør kan redde Halo-filmen
Les også: Bungie satser på én konsoll


(Kilde: Totalvideogames)

Halo 2

Xbox
Slippdato: 11. november 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Bungie
Utgiver: Microsoft

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen