NM i WRC Rally Evolved

WRC Rally Evolved er det offisielle rallyspillet fra Sony, og nå samarbeider Nordisk Film Interactive, Pioneer, Inline tecnology og Logitech om å avholde et norgesmesterskap i spillet, med massevis av spennende premier.

For å kvalifisere deg må du stikke innom en av de utvalgte Expert og Spaceworld-butikkene som deltar i mesterskapet. Kvalifiseringen foregår mellom 14. og 26. november, og banen det skal kjøres kvalifisering på er Tyskland SS1. De 43 beste (pluss to tilfeldige utvalgte) får være med i NM-finalen, som finner sted 10. desember.

Nytt av året er at alle som melder seg for kvalifisering i en Ekspert eller Spaceworld butikk, vil være med i trekningen av en tur for to til Krakow. Der får de leve livet som rallyfører, og blir blant annet todagers kurs i rallykjøring (NB: Du må være over 18 år og ha sertifikat for å få sjansen til dette).

For å finne ut hvor og når du kan kvalifisere deg, samt få flere detaljer om NM i WRC Rally Evolved og hvilke premier du kan forvente deg om du virkelig er så god som du tror, kan du besøke konkurransens offisielle nettsted.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen