Ny anledning til å leke spillutvikler

Ny anledning til å leke spillutvikler

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Game Dev Story ligger fortsatt og lusker på lista over mestselgende apps, og spillet som lar deg drive ditt eget spillutviklingsstudio har blitt en stor suksess på Iphone.

Utviklerne Kairosoft har nå bekreftet at en oppfølger til spillet er på vei, men sier samtidig at det er lenge til vi får se Game Dev Story 2 på Iphone.

Spillet er foreløpig lagt på hylla til fordel for en Simcity-klone til samme plattform. Kairosoft skal også ha flere andre Iphone-spill under produksjon, og det er uvisst hvilken plass Game Dev Story 2 har i køen.

Skjermbilde fra japansk PC-utgave.
Skjermbilde fra japansk PC-utgave.

Game Dev Story til Iphone er en portet utgave av den opprinnelige japanske PC-versjonen fra 1996. Det eksisterer allerede et Game Dev Story 2 til PC fra 2000, også dette på japansk, og det er sannsynlig at det er en portet versjon av dette spillet som er underveis.

Noen forandringer kommer det uansett til å være, og utviklerne skal blant annet gjøre spillet mer sosialt ved å legge til elementer av nettverksbygging. En talsmann for Kairosoft nevner delte salgstallslister og utsending av ansatte til venners bedrifter som mulige features i den kommende oppfølgeren.

(Kilde: Joystiq)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen