cryostasis_topp
cryostasis_topp

Nye skytespill til Europa

505 Games har tidligere kunngjort at de vil distribuere spillene fra den russiske utgiveren 1C Publishing i Europa, og nå har de kommet med offisielle pressemeldinger om to av de første spillene de vil bringe til vårt marked.

Trailer: Cryostasis

Vis større

Trailer: Cryostasis


Det første er Necrovision, som bygger på kraftig oppdatert Painkiller-teknologi, og foregår under første verdenskrig. Denne krigen utspiller seg imidlertid ikke helt som historiebøkene forteller – under overflaten utkjempes det nemlig en kamp med vampyrer og demoner.

Spillet følger en ung amerikansk soldat som melder seg inn i den britiske hæren i 1916. Her overlever han sitt livs største eventyr, før han oppdager at ondskapens makter lusker under de utbombede slagmarkene. Nå må han kjempe mot avskum fra underverdenen for å redde menneskeheten.

Kalde grøss i Arktis

Spill nummer to er grøsseren Cryostasis: Sleep of Reason. Dette spillet foregår i 1968, i og rundt en russisk nordpolstasjon som kalles Pole 21. Du spiller Alexander Nesterov, en meteorolog som har blitt fanget i det gamle atomdrevne skipet North Wind.

Cryostasis: Sleep of Reason
Cryostasis: Sleep of Reason

Skipet har i mange år sittet fast i isen rundt nordpolen, og strålene fra atomreaktoren ombord har påvirket mannskapet på en grusom måte.

I tillegg til åtte historisk autentiske våpen, får du en unik evne til å gå inn i hukommelsen til andre figurer og endre minnene deres. Ved hjelp av denne egenskapen må du prøve å rette opp feil som er begått tidligere, for å redde kapteinen og de andre overlevende om bord i skipet.

Begge spillene kommer til PC i løpet av året. Necrovision ble tidligere også kunngjort for Xbox 360, men denne versjonen snakkes det ikke lenger om.

Necrovision

Windows
Slippdato: 20. februar 2009
Sjanger: Action
Utvikler: The Farm 51
Utgiver: 1C Publishing EU

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen