Nytt om Tabula Rasa

I løpet av det siste året har Tabula Rasa gjennomgått store forandringer. Utviklerne forteller på nettstedet til spillet at det var mange og komplekse grunner til at de ble nødt til å forandre på spillet sitt, men at den viktigste rett og slett var at det ikke føltes slik som de hadde håpet å spille det.

Nå ser imidlertid omveltningene ut til å være over, og utviklerne kan begynne å snakke om spillet igjen. Grunnen til at de har vært så stille en stund har vært at de ikke har ønsket å si for mye om tittelen før de var helt sikre på at den nye retningen de har tatt den i fungerer. Nå har de altså nådd dette målet, og er glade for å kunne fortelle at spillet ser ut til å bli et svært imponerende MMORPG-spill.

I løpet av de kommende ukene vil ny informasjon om spillet begynne å dukke opp på nettstedet deres, og de forteller at spillere kan se frem til informasjon om nye monstre, funksjoner og mye mer. Du kan lese hele beskjeden på spillets offisielle nettsted (som for øyeblikket ikke inneholder særlig mye annet).

Tabula Rasa

Windows
Slippdato: 2. november 2007
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Destination Games
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen