Nytt om Three Cards to Midnight

Nytt om Three Cards to Midnight

Nyheten om at Aaron Conners og Chris Jones er tilbake med et nytt spill druknet litt i flommen av Games Convention-saker, men nå som situasjonen i spillverdenen har roet seg litt, er det på sin plass med en oppdatering om prosjektet.

Den første teaser-videoen

Vis større

Teaser: Three Cards to Midnight


Three Cards to Midnight er et eventyrspill hvor vi følger Jess Silloway, en normal kvinne som har en veldig unormal dag. Hun befinner seg nemlig i et rom, sammen med en ukjent mann, uten å huske hvordan hun kom dit eller hva som har skjedd.

Mannen hevder at han er der for å hjelpe henne å få tilbake hukommelsen, og dette vil han gjøre ved hjelp av en bunke tarot-kort. Hvert av disse ser nemlig ut til å trigge et minne hos Jess, og ved hjelp av kortene legger Jess ut på en guffen reise til fortiden.

Three Cards to Midnight skal være inspirert av TV-serien Twilight Zone, og utviklerne ønsker å skape en guffen og mystisk stemning hvor vi ikke helt vet hva vi kan forvente rundt det neste hjørnet.

Spillet er delt opp i åtte kapitler, og har en ikke-lineær struktur og flere forskjellige avslutninger. Totalt regner utviklerne med at det vil ta mellom seks og ti timer å fullføre.

I utgangspunktet er det få likhetstrekk mellom Tex Murphy-serien og Three Cards to Midnight (som blant annet er i 2D), men tilhengerne av Tex vil nok i alle fall kjenne igjen stemmen hans, da Chris Jones har en viktig rolle i spillet.

Planen er å lansere Three Cards to Midnight i november, og spillet vil i utgangspunktet distribueres over nettet. Ta en titt på det offisielle nettstedet, samt et intervju med spillskaperne hos IGN, for mer informasjon.

Three Cards to Midnight

Windows
Slippdato: 7. mai 2009
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Big Finish
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen