Online spion-action neste år

Online spion-action neste år

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sony Online Entertainment har stått for en rekke mer eller mindre suksessfulle onlinespill. Noen av disse har vært gratis, mens andre har kostet penger i måneden.

The Agency er et av de mest spennende spillene Sony jobber med. Dessverre har spillet blitt utsatt mer enn én gang, og det har vært relativt stille rundt tittelen i det siste.

John Smedley, president for Sony Online Entertainment kan forsikre om at spillet fortsatt er på vei, men at vi ikke vil se noe til spion-onlinespillet før andre halvdel av 2011.

Dette spillet er et skytespill med rollespillelement som utelukkende fokuserer på spiller-mot-spiller-kamper over nett. Man velger å enten spille som supertrent spion i The United Network of Intelligence and Tactical Experts, eller som leiesoldat i The Paramilitary Global Operations Network. Det loves nok av action uansett hvilket yrke du velger.

Les også: Anmeldelse: Gran Turismo 5
Les også: Annonseres Uncharted 3 i desember?
Les også: Anmeldelse: The Shoot


(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen