PS2 blir billigere

PS2 blir billigere

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

PS2 har siden sin debut i 2000 blitt tidenes mest solgte konsoll. Over 140 millioner har gått til innkjøp av konsollen, og den har solgt over 48 millioner i Europa, hvorav rundt 600 000 av dette salget kommer fra Norge.

Selv om konsollen begynner å dra på årene blir det fortsatt utviklet spill til den. Foruten en rekke eksklusive og unike spill som Persona 4 for eksempel, får også den aldrende PS2-en utgivelser av multiplattformspill, for eksempel fra FIFA-serien og diverse musikkspill.

Et globalt priskutt gjør nå at konsollen er et enda bedre kjøp enn før. I Europa vil veiledende prisen bli 30 euro lavere enn før, rett under 100 euro.

Den norske distributøren av konsollen, Nordisk Film, har bekreftet at dette også gjelder de nordiske landene. Den veiledende prisen i Norge vil nå være under 1000 kroner. Hvor billig store kjeder som Elkjøp og Lefdal vil selge konsollen er uvisst, men billigere bør den bli.

(Kilde: CvG og Nordisk Film)

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen