Rome Total War: Alexander er lansert

Rome Total War: Alexander kommer med over 30 timers gameplay, inkludert en ny kampanje, seks nye historiske slag, seks flerspillerkamper, fire nye fraksjoner og seksti nye enheter. Den nye kampanjen følger den makedonske herskeren Alexander i hans forsøk på å legge under seg hele den kjente verden.

Som Alexander må du kjempe mot det persiske imperiet, hyre leiesoldater for å holde det unge imperiet ditt i sjakk og ta knekken på alle som skulle finne på å stå i veien for deg. Kampanjens seks historiske slag inkluderer slaget ved Chaeronea i 338 f.kr. og slaget ved Hydaspes i 326 f.kr.

Pakken kommer også med fire nye fraksjoner, som det mektige persiske imperiet og det mystiske og enorme India (India var ikke en egen nasjon på den tiden, men en samling kongedømmer). De nye enhetene inkluderer alt fra indiske krigselefanter til nakne, kvinnelige bueskyttere.

Nå har Creative Assembly endelig kunngjort at ekspansjonen er klar for nedlasting og salg via nettstedet til Rome: Total War. Prisen for norske kjøpere er 8,36 euro, som er like i overkant av 65 kroner. For mer informasjon kan du besøke ekspansjonens produktside på TotalWar.com.

Rome: Total War

Windows
Slippdato: 1. oktober 2004
Sjanger: Strategi, Taktisk
Utvikler: Creative Assembly
Utgiver: Activision

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen