Slippdato for Medieval II kunngjort

Medieval II: Total War er det fjerde spillet i den svært populære strategifranchisen, og vi loves blant annet de mest episke og filmatiske 3D-kampene som noen gang er vist i et PC-spill.

Nå har SEGA kunngjort den europeiske lanseringsdatoen, som er satt til fredag 10. november. Datoen bekreftes overfor Gamer.no etter at tilhengere i mange uker har spekulert og synset rundt mulig lanseringstidspunkt. Europeiske strategientusiaster får med andre ord hygge seg med oppfølgeren fire dager før amerikanere, som må vente til 14. november.

Handlingen i Medieval II er som tidligere satt i middelalderen, og den mest turbulente og blodige tidsepoken i europeisk historie. Men utover i spillet vil man også kunne utforske amerikanske slagmarker, og kjempe mot aztekerne.

En sterkt forbedret grafikkmotor skal gi oss en rekke visuelle og gameplaymessige forbedringer, hvor det blant annet er mulig å animere over 10 000 dynamiske figurer samtidig, i ett og samme skjermbilde. Videre blir det snakket om en totalrenovering av flerspiller-delen, som vil tilby en dynamisk kampanje supplert med en uovertruffen nærkampkoreografi som viser hvor brutal middelalderkampene var.

Du kan allerede nå prøvespille Medieval II i en demo, som inneholder en øvingsdel basert på slaget ved Hastings, samt tre enkeltstående slag.

Medieval II: Total War

Windows
Slippdato: 10. november 2006
Sjanger: Strategi, Taktisk
Utvikler: Creative Assembly
Utgiver: SEGA Europe

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen